Onze sponsoren

Dorsano:

Gericht uw rugpijn verhelpen met DorSano.

Rugpijn is een veel voorkomend en uiterst hinderlijk probleem. Ruim 2 miljoen Nederlanders heeft dagelijks last van zowel a-specifieke als specifieke rugklachten . Om deze rugklachten duurzaam en gericht te verhelpen heeft het DorSano team een revolutionair 3-stappenplan ontwikkeld voor het behandelen van rugpijn .

Onderzoek heeft uitgewezen dat de DorSano methode in 84% van de gevallen een positief resultaat op de rugklachten bewerkt.

Kijk op onze site voor meer informatie: www.lage-rugpijn.nl

 

Afhaalkeukens.nl:

Als ervaren keuken-specialisten weten wij hoe belangrijk het is om service te bieden en kwaliteit te leveren. Maar waarom zou u hiervoor (te)veel willen betalen? Wij vinden kwaliteit en service vanzelfsprekend. Bij ons in Enschede treft u keukens tegen de aller scherpste prijzen, zonder in te hoeve leveren op advies en kwaliteit. Wij zijn open, eerlijk en deskundig. Het uitzoeken van een nieuwe keuken is tenslotte toch al een bijzondere en spannende ervaring. Wij begeleiden u hier graag bij.En wij kunnen het ons niet voorstellen, maar elders toch goedkoper? Laat het ons weten en ontvang van ons altijd de voordeligste offerte. Maak nu een afspraak met onze adviseur om een gratis offerte-check uit te laten voeren.

Kijk op onze site voor meer informatie: www.afhaalkeukens.nl